26 Mart 2013 Salı

CANIM ACIYOR ;(

      Ah kuzum şu an karşımda yavru kuş misali halsiz muhtaç uyuyorsun.Evet hasta oldun kuşum.Nasıl oldun bilmiyorum ama seni bu kadar esirgememize rağmen nasıl hasta ettik.Kendime kızıyorum.Burnun akıyor.Sümküremiyorsun bu yüzden de nefes alırken zorlanıyorsun.Sık sık burnunu aspire ediyorum biraz olsa rahatla diye bazen ağlıyorsun ama çoğunlukla bir tepki vermiyorsun sanki sen de bu durumdan yorulmuşta bir an önce iyi olmak ister gibi o minik burnunu bize sunuyorsun.
          Ya yerim ben seni arada acı acı ağlıyorsun ya ,ben de senle ağlıyorum bir tanem.Çok zoruma gidiyor,senin minicik bedeninle bu sıkıntıları çekmen.Dua ediyorum ne olur bana gelsin diye ama gelmiyor işte. Kıyamamıyorum sana kuzum.Sen benim mini mini bebeğimsin.
         İştahında azaldı.Bugün en son güzel emmdin çok çok sevinmiş ve keyfim yerine gelmişken sen öksürerek o yediğinide çıkarttın.Kahroldum.
         Canımın içi sanırım uyanacaksın .O yüzden kısa kesiyorum.Seni o kadar çok seviyorum ki bunun hiçbir tarifi yok.Sen benim artık ruhum ,hayatım,canım,kanım kısaca herşeyim oldun.Ne olur çabuk iyileş bir tanem. ...

2 yorum: